Cele mai vandute masini de-a lungul timpului

Cele mai vandute masini de-a lungul timpului

Masinile prezentate mai jos sunt cele mai vandute din toate timpurile, ceea ce inseamna de-a lungul anilor au fost vandute foarte multe unitati. Cu toate acestea, un automobil care este cel mai bine vandut nu inseamna ca se si vinde rapid. Asadar, am fost curiosi sa aflam cat de populare sunt cu adevarat aceste vehicule, dezvaluind care masini se vand cel mai repede.

Pentru a descoperi cele mai vandute masini, am analizat cele mai bine vandute vehicule din intreaga lume, apoi am calculat cate masini sunt vandute pe an si pe ora, in functie de cat timp a fost lansat vehiculul.

Nissan Sentra se vinde de sase ori mai repede decat orice alta masina.

In mod surprinzator, cea mai rapida masina vanduta din toate timpurile nu este un clasic tipic precum Volkswagen Beetle sau Ford Model T, ci este de fapt, Sentra, produsa de fabrica de masini japoneza Nissan, care reuseste sa fie cea mai rapida vanduta masina din lume, vanzandu-se de sase ori mai repede decat masinile medii analizate.

Nissan Sentra vinde 1.590.000 de unitati pe an, 132.500 pe luna, 4.356 pe zi si 182 pe ora. Este un record incredibil.

Sentra a vandut 15,9 milioane de unitati in intreaga lume sub diferite nume, cum ar fi Sunny si Pulsar.

101 de masini din seria Ford F sunt vandute la fiecare ora.

Seria Ford F este cea mai bine vanduta masina din America din ultimii 40 de ani si, in mod uimitor, a doua masina cel mai rapid vanduta de pe glob. 101 de unitati din aceasta serie sunt vandute in fiecare ora, ceea ce face ca 2.428 de unitati vandute intr-o zi.

De ce se vinde acest automobil atat de repede? Ei bine, bifeaza toate casutele pentru conducatorii din intreaga lume, este accesibil, practic si imens.

A treia masina cu cea mai rapida vanzare din toate timpurile este Toyota Corolla, cu 100 de unitati vandute pe ora.

Toyota Corolla este renumita pentru ca este cea mai vanduta masina de pe Pamant. In ciuda faptului ca este un best-seller, masina nu este cea mai rapid vanduta. Conform cercetarilor, Corolla este a treia masina cu cea mai rapida vanzare din toate timpurile.

Corolla a fost produsa din 1966 si din acea perioada s-a schimbat semnificativ, Corolla de astazi nu seamana deloc cu modelul anilor ’60.

Aceasta inovatie continua este si motivul succesului sau, cu 882.000 de masini vandute pe an, 73.500 vandute pe luna si 100 de masini vandute in fiecare ora.

Vanzari Masini – Top  masini cele mai vandute in Europa

Deci, acum stim care masini se vand cel mai repede pe tot globul, haideti sa aflam care masini se vand cel mai repede in Europa.

Mini Cooper se produce din anul 1959, masina clasica devenind imaginea Marii Britaniei, o icoana a culturii pop din anii 1960. Asadar, nu este de mirare ca Mini este in topul masinilor cele mai bine vandute din Europa. Acest automobil se vinde in medie cu 15,3 unitati pe ora. Este echivalent cu 11.191 pe lunasi 31 pe zi.

In mod incredibil, Ford produce patru dintre cele mai vandute masini din Europa: Cortina, Escort, Focus si Fiesta. A doua masina cel mai rapid vanduta de pe continentul nostru se intampla sa fie un alt clasic – Ford Cortina. Ford a inceput productia Cortina in 1962, sfarsitul acestuia in 1982. In cei 20 de ani de viata au fost vandute 2.589.351 de unitati, ceea ce inseamna 10.789 vandute pe luna, 30 pe zi si 14,8 pe ora.

Cand vine vorba despre masini electrice, Renault Zoe este cea mai bine vanduta masina electrica din Europa. Desi nu intrece Tesla 3 la vanzari si la performanta, 2.967 de masini sunt vandute in fiecare luna, 98 pe zi si 4 pe ora.

Nu este atat de surprinzator ca Tesla conduce clasamentul cu cel mai rapid vandut EV. Modelul 3 este cea mai bine vanduta masina electrica din lume, vandut de 17 ori mai rapid decat orice alt vehicul electric, cu 645.000 de unitati vandute. Modelul 3 a ajutat Tesla sa-si produca milionul de masini in martie 2020.

In mod surprinzator, tara in care masinile se vand cel mai repede este Malaezia, cu cea mai bine vanduta masina, Perodua Myvi vanzand 47 de masini pe an la 1.000 de locuitori.

Urmeaza pe locul doi Cehia, cu cea mai bine vanduta masina din tara, Skoda Octavia, care vinde 29 de unitati pe an la 1.000 de locuitori.

Pe locul trei se afla Suedia – 15 unitati din seria Volvo 200 sunt vandute pe an la 1.000 de locuitori.

Daca locuiti in Romania si doriti sa va vindeti masina rapid, va oferim serviciile de incredere ale platformei noastre. Noi cumparam masini rapid, cu plata pe loc, fara sa va deplasati si sa intrati in contact cu clientii. Contactati-ne si va vom oferi mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *